Korea krisen blir dypere som USA sender Carl Vinson streik gruppe til regionen

Leder av alle amerikanske styrker i Stillehavet avlyst en planlagt bære øvelser og havnebesøk i Australia og omdirigert Carl Vinson carrier streik gruppe til farvannene utenfor den koreanske halvøya som den amerikanske veier en serie av begrensede muligheter for å håndtere en stadig mer ubalansert og farlig nordkoreanske regimet.

I en utgivelse lørdag ettermiddag, kunngjorde USA Pacific Command avlysningen og omplassering av Vinson. Kunngjøring bære bevegelser på forhånd er sjeldne, og vanligvis gjort for å sende et klart budskap.

«Admiral Harry Harris, Commander US Pacific Command, har ledet Carl Vinson Strike Group for å seile nordover og rapportere på stasjonen i den vestlige Stillehavet etter avgang Singapore 8. april» utgivelsen sa.

“Carl Vinson Strike gruppen, inkludert Nimitz-klassen USS Carl Vinson (CVN 70), la ut bærerluft Wing (CVW) 2, Arleigh Burke-klasse ledede missil jagere USS Wayne E. Meyer (DDG 108) og USS Michael Murphy (DDG 112), og Ticonderoga-klasse-styrt missil kryss USS Champlainsjøen (CG 57), vil operere i den vestlige Stillehavet i stedet for å utføre tidligere planlagte port besøk til Australia.”