The Trouble With Trump hvite hus er Donald Trump

Det tok Donald Trump 59 Tomahawk krysserraketter til å kjøpe seg en dag for slag dekning på slutten av en annen ellers forferdelig uke. Men hva presidenten selv beskrevet som en impulsiv reaksjon på hjerteskjærende bilder av syriske barn gasset av Assad på sin klokke er ikke en helhetlig strategi for å straffe Assad for å bruke kjemiske våpen.

Selv supportere som håpet streiken ville vise Trump som han-mann leder villig til å ta tak i sabel av staten i sine små hender og skrangle den fast, det klarte ikke å dekke over den politiske krisen tidkrevende hans hvite hus som hans stab og familie har blitt stridende fraksjoner som søker hans favør, slik at historien har blitt ikke om presidentens mål, retningslinjer eller prestasjoner, men en gruppe mennesker rundt ham som gjør Borgia se ut som Brady Bunch.

Trump står overfor forferdelige alternativer når det gjelder å omorganisere fluktstoler på SS White hus, og de av oss som advarte deg dette var uunngåelig bestiller popcorn. Kreften i formannskapet er ikke hans stab-men de gjenspeiler hans shoddy intellekt, sin grunne impulsivitet, hans løs forståelse av virkeligheten, og kinesisk-menyen ideologi. Problemet er Trump selv, og ingenting og ingen kan endre det.

La oss starte med lederen av Pepe Army sovende celle på 1600 Pennsylvania Ave., Steve Bannon. Hvis Trump holder hans sjefstrateg, holder han det giftige, post-konservativ nasjonalisme og tynt tilslørt rasistiske og religiøse animus som bidro til å sette ham i Det ovale kontor. Bannon var stor på å kjøre en konspirasjon blogg, men hans politiske instinkter er de av en brannstifter, ikke en strateg. Han har ledet Trump i en rekke utvungen politiske debacles, skjemt forholdet til Kongressen, og fremmedgjort medlemmer av USAs nye kongefamilien.